Melding om prisjustering

Melding om prisjustering

Kjære herr:

Takk for selskapets langsiktige tillit og støtte til ANGJI-selskapet de siste tårene! Vi har opplevd markedsendringer sammen og strever for å skape en god markedsøkologi. I dagene som kommer håper vi å fortsette å samarbeide med selskapet ditt og komme videre hånd i hånd.

Siden begynnelsen av 2020, på grunn av innflytelsen fra COVID-19 og utilstrekkelig wafers produksjonskapasitet, med prisen på råvarer og importerte chips, har kostnadene for produktene våre fortsatt å øke, selv om vi har konsultert med leverandøren mange ganger om pris. ANGJI har implementert en rekke tiltak for å redusere kostnader og øke effektiviteten, og streber etter å minimere vanskeligheter med internkontrollen. Men etter gjennomgang av dagens miljø, kan det ikke lenger løses i fremtiden. Det er derfor nødvendig at prisen justeres fra 1. april 2021 for å opprettholde en passende forretningsmodell som fortsetter å levere produkter av høy kvalitet. Etter undersøkelsen av selskapets ledelse og mange hensyn, bestemte vi oss for å følge kontrakten og foreta en justering fra år til år: prisen på strømningsmålerkortet økte med 10%, og prisen på sekundærmåleren var den samme . Når prisen på råvarer er senket, vil selskapet gi beskjed om prisjusteringen i tide.

Det er en vanskelig beslutning, vi beklager ulempene prisendringene medfører. Vi vil fortsette å forbedre produktkvaliteten og servicenivået for å møte kundenes behov.

Takk for virksomheten du gjør hos oss, og setter pris på forståelsen din av denne nødvendige handlingen.


Innleggstid: Apr-07-2021